Als je een probleem met Consentry hebt opgemerkt, of iets hebt gevonden dat er niet helemaal goed uitziet, kun je dit aan ons melden met onze in-app bugreporter.

Schud uw apparaat op elk gewenst moment om een screenshot te maken en het venster voor het melden van fouten te openen. Voer vervolgens uw e-mailadres in, een beschrijving van het probleem en voeg eventueel extra media toe als u dat wilt. Gebruik de ingebouwde hulpprogramma's voor het bewerken van afbeeldingen om persoonlijke informatie die u niet met ons wilt delen uit uw schermafbeeldingen te verbergen.

Tik op verzenden en u ontvangt een e-mail van ons waarin wordt bevestigd dat we uw rapport hebben ontvangen en een ticket voor u hebben gemaakt. Wij streven ernaar om alle tickets binnen 1 werkdag te beantwoorden.