Lees eerst onderstaande informatie door om te bepalen waar u uw vraag naartoe kunt sturen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt.

Heeft u een SARS CoV-2 PCR-test gekocht en heeft u vragen met betrekking tot de test zelf, dan raden we u aan om contact op te nemen met het bedrijf waar u de PCR-test heeft gekocht. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Heeft u uw testresultaat niet ontvangen, of heeft u vragen over uw testresultaat en/of certificaat, dan raden we u aan om contact op te nemen met het lab via: uitslagen[at]brightlabs.nl / +31 (0)77 77 03 374. Houd er rekening mee dat het lab geen toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens. Houd uw test-ID bij de hand wanneer u contact met hen opneemt, zodat zij daarmee uw test kunnen vinden.

Heeft u een fout in de app gevonden of heeft u hulp nodig bij het gebruik van de Consentry-app, dan kunt u ons een bug rapport sturen.

Mocht geen van bovenstaande situaties van toepassing zijn, dan kunt u bij ons een ticket aanmaken. We helpen u graag verder en streven ernaar om alle tickets binnen één werkdag te beantwoorden.